Inschrijving kubbtornooi

Sinds enkele jaren organiseren we tijdens de 24 Uren een recreatief kubbtornooi om zo jong en oud bij elkaar te brengen. Familie, vrienden, chiro’s, professionele ploegen, iedereen is welkom, want plezier is belangrijker dan winnen. Eten en drinken is er genoeg voorzien, dus verhongeren zal zeker niet gebeuren. Ook een oppas hoef je niet te voorzien, neem je kinderen gewoon mee. De chiroleiding verzorgt een kinderanimatie waar zij zich volledig kunnen uitleven!

 

Het enige wat je moet doen voor een namiddag gezellig kubben, is je inschrijven met een ploeg van minimum 6 personen via het inschrijvingsformulier. Indien jullie met meer dan 6 aanwezig zijn, krijgen jullie slechts 6 stokken!

Een inschrijving kost €15 per ploeg. Let op, want je bent pas definitief ingeschreven als het geld gestort is en je een bevestigingsmail hebt gekregen. Het tornooi start om 10u op het terrein tussen de chiro en het speelplein aan de Boonmarkt.

 

Na de inschrijving krijgt u binnen enkele dagen een mail met de betalingsgegevens. Wanneer deze voltrokken is krijgt u een bevestigingsmail en bent u ingeschreven.