24 Uren van Halder


Een knallend feest in het midden van de Paasvakantie, dat kan bijna niet beter! Het wordt steeds beter weer, we voorzien een rijk aanbod aan activiteiten en hebben weer twee topbands kunnen strikken! En vergeet niet: maandag is het verlof, dus er zijn geen excuses om een heel weekend hard te gaan. De 24 Uren vinden opnieuw plaats op het Chiroterrein Boonmarkt.

Vrijdag

24-uren fuif

In het welbefaamde Las Vegas kan een stevig feestje natuurlijk niet onbtbreken!


Zaterdag

Kubbtornooi

Sinds enkele jaren organiseren we tijdens de 24 Uren een recreatief kubbtornooi om zo jong en oud bij elkaar te brengen.

 

Ook een oppas hoef je niet te voorzien, neem je kinderen gewoon mee. De chiroleiding verzorgt een kinderanimatie waar zij zich volledig kunnen uitleven!

Bingo

Bingo, saai zegt u? Wel, u had het mis! Bingo is een spannend spel voor iedereen die graag met vrienden of familie gezellig aan tafel zit en graag prijzen wint. De bingoavond vindt plaats in de tent aan de chirolokalen.

 

Wees er snel bij, want de tent zit snel vol en de bal van het eerste spelletje rolt al om 20u.

 

Na onze bingo kan je genieten van een optreden door Rune!Zondag

Ontbijt

Zelf geen zin om een ontbijt te voorzien met Pasen? Geen spek meer in huis voor bij de eitjes? Gelukkig hebben wij aan alles gedacht! Tussen 8u30 en 13u kan je je in de (tent aan de) chirolokalen komen volstoppen met een uitgebreid ontbijt.

 

De paashaas denkt ook aan alle kindjes van de chiro! Om 10u kunnen alle kindjes mee paaseieren gaan zoeken om er daarna enkele mee naar huis te nemen. 

Koers op groot scherm

Goed ontbeten en zin om meteen de koers te zien? Dat kan! Vanaf 10u zenden we Parijs-Roubaix uit op groot scherm in de bodega.

 

Frisse biertjes staan klaar om de namiddag door te komen. Ook wordt uw teerbeminde maag niet in de steek gelaten: er zal genoeg eten te verkrijgen zijn.

Krijttekenwedstrijd

Geen gewone chirozondag, maar wel een heuse krijttekenwedstrijd voor de kinderen! Alle kinderen van de lagere school en de kleuterschool zijn welkom om hun talenten te tonen!

 

Wil je als ouder echt heel graag de koers zien of gaan wandelen? Laat je kind gewoon achter op de wedstrijd! De leiding is getraind in het letten op kinderen en zullen uw kind heelhuids teruggeven, beloofd.


Wandelzoektocht

Zin in een sportieve namiddag? Om in thema te blijven, kan je op de wandelzoektocht een kijkje nemen in de geschiedenis van Hallaar. Om het wandelen nog net iets spannender te maken, kunnen er ook prijzen gewonnen worden door het best een zoektocht onderweg af te leggen. Vertrekken kan tussen 14 en 16 uur.

Optredens

De hele zondagavond (vanaf 19u30 uur) staat helemaal in het teken van muziek. Twee bands komen het beste van zichzelf geven om ons feestweekend zo goed mogelijk af te sluiten! Hierna volgt nog een DJ om het geheel compleet te maken! Wat dat allemaal kost om een hele avond je dansbenen aan te trekken of luidkeels mee te zingen? Slechts 1 euro! Daar koop je zelfs geen brood voor! En als je een bandje hebt, is het zelfs helemaal gratis!

 

De line-up:Sponsors

Zonder onze sponsors zouden we dit prachtevenement niet kunnen verwezenlijken. Daarom een welgemeende dankjewel aan iedereen die ons steunt!