Veelgestelde vragen


Werking Chiro

Wanneer moet ik mijn kind inschrijven voor de Chiro?

Elk nieuw lid kan eerst 3 keer proberen alvorens te beslissen of hij/zij zich wil inschrijven. Stuur gerust een mailtje naar de leiding van uw kind om de inschrijving van uw kind te overlopen. 

 

Waar kan ik een Chiro-uniform kopen?

Een Chiro-uniform kan je kopen bij de Banier. Deze winkel bevindt zich vlakbij, in de Bergstraat. Chiro Hallaar verkoopt ook zijn eigen rode t-shirts! Deze zijn te verkrijgen op de Chiro zelf. Kijk gerust eens op de site van de banier

 

 

Hoe zit het met eten en drinken?

Elk lid krijgt op zondag een koek en een drankje, dit wordt aangeduid op een drankkaart. Een drankkaart kost €6 en dient voor ongeveer 10 drankjes. Wanneer deze drankkaart vol is laat de leiding weten dat hij betaald moet worden!

 

Is het elke week dan ook Chiro?

Ja! Slechts in enkele gevallen is het geen Chiro op zondag. Moest dit voorvallen dan laat de leiding dit ook zeker weten via mail of op Facebook.

 

Wat is de overgang?

Elk jaar in September begint er een nieuw Chirojaar. Deze dag wordt ook wel de "overgang" genoemd en valt dit jaar op 29 augustus. Het kan dus zijn dat uw kind vanaf die dag langer Chiro heeft.

 

Wanneer is het Chirokamp?

Ons Chirokamp heeft elk jaar plaats van 22 tot en met 31 Juli.

 

Wie kan ik bereiken bij andere vragen over jullie werking?

Bij vragen kan u ons bereiken via een berichtje naar onze Facebookpagina of door een mail te sturen naar info@chirohallaar.be.

 


VERHUUR

Hoe kan ik zien of de lokalen van Chiro Hallaar vrij zijn om te huren?

In het tabblad "verhuur" op onze site kan u een kalender vinden en hierop staat de beschikbaarheid van onze lokalen zien.

 

Wie kan ik bereiken in verband met vragen over de verhuur van jullie lokalen?

Elke vraag over de verhuur van onze lokalen mag u altijd sturen naar verhuur@vzwchirohallaar.be